Wij begrijpen als geen ander hoe lastig het kan zijn om de juiste wildcamera te vinden. Wij hebben namelijk uit honderden wildcamera’s onze eigen selectie moeten bepalen. Om voor u als de klant de keuze eenvoudiger te maken heeft WildcameraKopen.nl de volgende wildcamera keuzehulp gemaakt. De eerste vraag die u uw zelf kan stellen is;

Waar gebruik ik de wildcamera voor?

  1. Natuurfotografie
  2. Beveiligingsdoeleinden

1. Natuurfotografie

U wilt de wildcamera gebruiken om beeld materiaal uit de natuur te verkrijgen. Wilt u altijd direct op de hoogte blijven wat er gebeurd? Dan kunt u kiezen uit een van de wildcamera’s met een GSM-functie. Deze sturen beeldmateriaal direct door naar uw telefoon of e-mail zodat u geen moment hoeft te missen of direct kunt reageren op de situatie. Bent u opzoek naar een standaard wildcamera dan zijn onderstaande functies vaak doorslaggevend voor uw keuze van de juiste wildcamera.

  • Megapixels – Hoe hoger het aantal mega-pixels, hoe gedetailleerder het beeldmateriaal
  • Bereik – Hoe groter het bereik van de wildcamera, hoe groter de kans dat u beeldmateriaal heeft.
  • Video – Al onze wildcamera’s hebben een video functie echter verschilt de lengte van de video opnamen
  • Infrarood – Wildcamera’s maken in het donker een flits om een afbeelding te maken. Bij No-glow is deze flits niet waarneembaar door mens of dier. De flits is dus volledig onzichtbaar! Bij Low Glow kan men een lichte rode gloed zien maar alleen wanneer men recht in de wildcamera kijkt.
  • Trigger – De trigger bepaalt hoe snel de wildcamera een afbeelding of video maakt bij beweging. Wildcamera’s met een reactie tijd van 0,5 seconden of sneller zijn extreem snel.
  • Prijs – Het budget bepaalt natuurlijk een groot deel van de eigenschappen van de wildcamera. Echter zijn alle wildcamera’s van WildcameraKopen.nl uitvoerig getest op kwaliteit zodat goed beeldmateriaal en een lange levensduur gegarandeerd zijn!
 Wildcamera DS4KBrowning Spec OpsStealth cam G45NGMAX2Stealth cam PX24NGStealth cam PX14
Mega-pixel30 MP20 MP30 MP16 MP14 MP
Bereik30 meter25 meter30 meter20 meter15 meter
Video lengte180 sec120 sec180 sec30 sec15 sec
Infraroodno glowno glowno glowno glowlow glow
Trigger0,5 sec<0,4 sec0,5 sec0,6 sec0,5 sec
Prijs€ 327,50€ 239€ 265€ 162,50€ 119

Dus bent opzoek naar een wildcamera met maximale video capaciteit dan kunt u het beste gaan voor de Stealthcam DS4K of G45NGMAX2. Of wilt u liever een snelle wildcamera? Dan is de Browning Spec Ops Edge wildcamera voor u.

2. Beveiliging

Er zijn talloze manieren te bedenken waarop een wildcamera beveiligingsdoeleinden kan dienen! Bijvoorbeeld een wildcamera op een parkeerplaats om die ene autokrasser te pakken te krijgen, of achter in de tuin om ongewenste gasten te herkennen. Wellicht worden uw eigendommen vernield door onbekenden en kan een camera uitkomst bieden.

Als u opzoek bent naar een camera voor beveiliging dan moet dit altijd een No-Glow camera zijn, deze zijn niet waarneembaar voor het menselijk oog, natuurlijk moet u de camera nog wel altijd zo goed mogelijk verbergen. Een GSM wildcamera kan u direct informeren bij eventuele misstappen. Wenst u geen gebruik te maken van een GSM wildcamera dan kunt u beter kiezen voor een wildcamera die het geheugen van een SD kaart kan overschrijven wanneer deze vol is, u hebt dan altijd gegarandeerd de laatste beelden. Onderstaande wildcamera’s voldoen aan deze eisen:

 GSM wildcameraBurrel 4G wildcameraBeveiligingscameraStealth cam G45NGMAX2
Mega-pixel12 MP12 MP20 Mp22 MP
Bereik15 Meter15 Meter15 Meter30 Meter
GSM functieJa, 3GJa, 4GNeeNee
Trigger< 1 sec< 1 sec0,25 sec0,5 sec
Prijs€ 299€ 375€ 299€ 265

Mocht u nog twijfelen welke camera voor uw toepassing de beste wildcamera is? Neem dan contact op met een van onze specialisten via info@wildcamerakopen.nl.