Wij begrijpen als geen ander hoe lastig het kan zijn om de juiste wildcamera te vinden. Wij hebben namelijk uit honderden wildcamera’s onze eigen selectie moeten bepalen. Om voor u als de klant de keuze eenvoudiger te maken heeft WildcameraKopen.nl de volgende wildcamera keuzehulp gemaakt. De eerste vraag die u uw zelf kan stellen is;

Waar gebruik ik de wildcamera voor?

  1. Natuurfotografie
  2. Beveiligingsdoeleinden

1. Natuurfotografie

U wilt de wildcamera gebruiken om beeld materiaal uit de natuur te verkrijgen. Wilt u altijd direct op de hoogte blijven wat er gebeurd? Dan kunt u kiezen uit een van de wildcamera’s met een GSM-functie. Deze sturen beeldmateriaal direct door naar uw telefoon of e-mail zodat u geen moment hoeft te missen of direct kunt reageren op de situatie. Bent u opzoek naar een standaard wildcamera dan zijn onderstaande functies vaak doorslaggevend voor uw keuze van de juiste wildcamera.

  • Megapixels – Hoe hoger het aantal mega-pixels, hoe gedetailleerder het beeldmateriaal
  • Bereik – Hoe groter het bereik van de wildcamera, hoe groter de kans dat u beeldmateriaal heeft.
  • Video – Al onze wildcamera’s hebben een video functie echter verschilt de lengte van de video opnamen
  • Infrarood – Wildcamera’s maken in het donker een flits om een afbeelding te maken. Bij No-glow is deze flits niet waarneembaar door mens of dier. De flits is dus volledig onzichtbaar! Bij Low Glow kan men een lichte rode gloed zien maar alleen wanneer men recht in de wildcamera kijkt.
  • Trigger – De trigger bepaalt hoe snel de wildcamera een afbeelding of video maakt bij beweging. Wildcamera’s met een reactie tijd van 0,5 seconden of sneller zijn extreem snel.
  • Prijs – Het budget bepaalt natuurlijk een groot deel van de eigenschappen van de wildcamera. Echter zijn alle wildcamera’s van WildcameraKopen.nl uitvoerig getest op kwaliteit zodat goed beeldmateriaal en een lange levensduur gegarandeerd zijn!
  Wildcamera DS4K MAX Browning Spec Ops Stealth cam G45NGMAX2 Burrel S12HD Stealth cam PX20
Mega-pixel 32 MP 20 MP 30 MP 12 MP 20 MP
Bereik 30 meter 25 meter 30 meter 20 meter 20meter
Video lengte 180 sec 120 sec 180 sec 30 sec 15 sec
Infrarood no glow no glow no glow no glow low glow
Trigger 0,4 sec 0,1 sec 0,5 sec 0,5 sec 0,5 sec
Prijs € 345 € 239 € 265 € 142,50 € 124,95

Dus bent opzoek naar een wildcamera met maximale video capaciteit dan kunt u het beste gaan voor de Stealthcam DS4K MAX of G45NGMAX2. Of wilt u liever een snelle wildcamera? Dan is de Browning Spec Ops Elite HP4 de wildcamera voor u.

2. Beveiliging

Er zijn talloze manieren te bedenken waarop een wildcamera beveiligingsdoeleinden kan dienen! Bijvoorbeeld een wildcamera op een parkeerplaats om die ene autokrasser te pakken te krijgen, of achter in de tuin om ongewenste gasten te herkennen. Wellicht worden uw eigendommen vernield door onbekenden en kan een camera uitkomst bieden.

Als u opzoek bent naar een camera voor beveiliging dan moet dit altijd een No-Glow camera zijn, deze zijn niet waarneembaar voor het menselijk oog, natuurlijk moet u de camera nog wel altijd zo goed mogelijk verbergen. Een GSM wildcamera kan u direct informeren bij eventuele misstappen. Wenst u geen gebruik te maken van een GSM wildcamera dan kunt u beter kiezen voor een wildcamera die het geheugen van een SD kaart kan overschrijven wanneer deze vol is, u hebt dan altijd gegarandeerd de laatste beelden. Onderstaande wildcamera’s voldoen aan deze eisen:

  Browning Patriot Burrel 4G wildcamera Browning Dark Ops XD Stealth cam G45NGMAX2
Mega-pixel 24 MP 12 MP 24 Mp 30 MP
Bereik  >30 Meter 15 Meter >30 Meter 30 Meter
GSM functie Nee Ja, 4G Nee Nee
Trigger 0.15 sec < 1 sec 0,20 sec 0,4 sec
Prijs € 249 € 299 € 252,95 € 265

Mocht u nog twijfelen welke camera voor uw toepassing de beste wildcamera is? Neem dan contact op met een van onze specialisten via info@wildcamerakopen.nl.