Veelgestelde vragen (FAQ)

Algemeen

Ma  Gesloten
Di  13.00-17.00 & 18.00-21.00
Woe  Gesloten
Don  13.00-17.00 & 18.00-21.00
Vrij  Gesloten
Zat  Gesloten
Zon  Gesloten

Vanwege corona kunnen onze openingstijden afwijken. Check hier de laatste update.

Ja, dat kan. Check hier alle voorwaarden.

Zeker! Onze klantenservice staat voor u klaar.

Pakketten versturen we op alle werkdagen na 14:00. Aanlevering van de pakketten is in 99% van de gevallen de volgende dag. Wildcamerakopen.nl is niet verantwoordelijk voor vertraging bij de pakketdienst.

Gratis verzending vanaf €100. Voor bestellingen onder de €100 berekenen wij €3,95 bezorgkosten voor Nederland en €5,95 voor België & Duitsland.

Pakketjes naar België en Duitsland worden in een discrete verpakking met DPD verstuurd. Wij verzenden elke werkdag pakketten naar België en Duitsland. Wij rekenen hiervoor €5,95 bezorgkosten.

Wij versturen pakketten met DPD. DPD is in onze ervaring de meest betrouwbare pakketdienst. Alle pakketten zijn verzekerd en geregistreerd zodat alles te controleren is.

Afrekenen kan met in3 (betaal in 3 delen, 0% rente), iDeal, Paypal, overboeking, MisterCash / Bancontact, Sofortbanking en Giropay. Via iDeal kunt u afrekenen met alle Nederlandse banken, onder meer de grootste banken zoals ING, ABN Amro, Rabobank en SNS. Met Paypal kunt u afrekenen met uw online account, voor betalingen met Paypal wordt €2,50 extra in rekening gebracht. Als u met creditcard wilt betalen kan dit via Paypal, u kunt bij Paypal kiezen voor betaling met creditcard zonder account. Via Bancontant kunt u afrekenen met uw Belgische bank.

Pakketten worden gescand bij aankomst in het DPD depot. Vanaf dat moment werkt het Track & Trace nummer. Dit is omstreeks 20:00 op de dag dat de pakketten worden opgehaald bij ons.

Het kan zijn dat het we niet alles op voorraad hebben en een bepaald artikel moeten bestellen. Dit doen we zo snel mogelijk. Als het blijkt iets langer dan verwacht te gaan duren laten we dit z.s.m. weten. Een andere reden kan zijn:

 • Uw adres is niet volledig ingevuld tijdens het bestellen. In dit geval sturen we een e-mail om te vragen naar een volledig adres (huisnummer niet invullen komt het vaakste voor)
 • De betaling niet is gelukt via PayPal of iDEAL.
 • Het opgegeven adres komt niet overeen komt met de postcode. In dit geval sturen we een e-mail om te vragen naar een volledig en correct adres.

Ja, dat kan in veel gevallen. Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op zodat wij u kunnen helpen met uw aankoop! Houd dan wel rekening met een langere levertijd dan u van ons gewend bent.

Nee, dat kan niet. Wanneer u via de website besteld loopt uw bestelling in ons geautomatiseerde proces. U ontvangt op deze manier het snelst uw producten. Ook zijn de adresgegevens en de betaalgegevens dan altijd correct.

Nee, dit kan niet. Uw krijgt in dit geval geen reactie op uw e-mail tenzij het gaat over een zakelijk levering of een bestelling van meerdere stuks tegelijk.

Producten kunnen retour worden gestuurd op kosten van de verzender. Het product dient ongebruikt en in originele verpakking met aankoopbon te worden terug gestuurd, binnen 14 dagen na aankoop. Producten kunnen NIET worden geretourneerd zonder verpakking of wanneer een artikel niet meer compleet is, uw retour wordt dan niet in behandeling genomen. Gelieve een korte beschrijving van reden retour of beschrijving van defect toe te voegen.

Wij doen ons uiterste best om elke e-mail binnen 24 uur te beantwoorden. Mocht u binnen 24 uur geen reactie hebben gehad stuurt u dan a.u.b. nogmaals een e-mail als het een dringende zaak is.

Staat uw vraag er niet tussen?

Stel een vraag

Een reactie op “Veelgestelde vragen

 1. Ruelens Lydia zegt:

  Beste, ik heb een bestelling willen plaatsen maar bij de betaling komt er steeds de BTW bij terwijl er verlegging van heffing is.
  Ik heb mijn bedrijfsgegevens ingevuld, maar het lukt mij niet om een betaling uit te voeren zonder Nederlandse BTW.

  Kan u kijken wat er misloopt aub.
  alvast bedankt
  Lydia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *