Wildcamera test

Wildcamera’s zijn er in alle variaties te verkrijgen; met flits of zonder flits, met video functie of zonder videofunctie, veel of weinig mega-pixels ga zo maar door! Vaak kloppen de specificaties die fabrikanten opgeven niet 100%. Het klinkt cliché maar wij van wildcamerakopen.nl testen elke wildcamera in het veld! Alleen met een goede wildcamera test kan men de wildcamera goed op waarde schatten.

Hoe ziet een goede wildcamera test eruit?

Een test in bos van minimaal een week levert vaak een schat aan informatie op. Bijvoorbeeld is de camera goed weersbestendig? Wij kunnen u vertellen dat wij helaas wat wildcamera’s hebben versleten die slechts na een enkele regenbui al storingen vertoonden! Deze wildcamera’s hebben wij vanzelf sprekend niet in ons assortiment opgenomen, u kunt er dus vanuit gaan dat alle camera’s die op onze site staan getest zijn in alle weerscondities. Waar let men vervolgens op? Wij vinden een goed bereik minimaal 25 meter of meer zeer belangrijk! Wildcamera’s zoals de Browning Patriot & Stealth cam DS4K Ultimate bieden bijvoorbeeld extreem goed bereik met maar liefst meer dan 30 meter! Hoe groter het bereik hoe groter de kans op beeldmateriaal. Ook de breedte van afbeeldingen en video’s zijn van belang, hoe smaller de afbeelding hoe minder kans op een goede afbeelding of video. Contrast van een wildcamera is natuurlijk ook van groot belang! Hoe groter het contrast hoe beter de kwaliteit van de foto’s, in veel wildcamera’s worden goedkope lenzen gebruikt om de prijzen te drukken. Dit levert vaak wazige afbeeldingen op waardoor goedkoop duurkoop wordt. Enkel door een goede wildcamera test komt men achter deze informatie, dit kost natuurlijk veel tijd.

Wildcamera test - rendieren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Assortiment wildcamera’s

Zoals gezegd zijn wij door schade en schande veel informatie te weten gekomen over wildcamera’s. Deze wildcamera testen hebben ertoe geleid dat wij hebben gekozen voor een beperkt assortiment wildcamera’s. Wij kunnen u garanderen dat de wildcamera’s die op wildcamerakopen.nl staan uitvoerig getest zijn op vele punten zoals; bereik, contrast, batterij levensduur, snelheid en weersbestendigheid. Dit allemaal zodat u niet dezelfde fouten hoeft mee te maken als ons test team en u verzekerd bent van een goede aankoop; een wildcamera die goed beeldmateriaal levert!

Test met wildcamera - wild dier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helpdesk

Wilt u meer advies over wildcamera’s? Neem contact op met de klantenservice.

Klantenservice