Wat is de beste wildcamera?

Wij krijgen regelmatig de vraag wat is nu de beste wildcamera? Deze vraag kan niet zomaar beantwoord worden! Er zijn verschillende wildcamera’s die als zeer goed worden bevonden in verschillende segmenten. Er is echter één zeer cruciale vraag bij uw zoektocht; waar wilt u de camera voor gebruiken?

Wildcamera beelden

Bekijk hier alle wildcamera's

Wildcamera voor natuurfotografie

U bent opzoek naar de perfecte wildcamera voor natuurfotografie! De Stealth Cam DS4K Ultimate is dan een van de toppers in wildcamera land. Met een bereik van meer dan 30 meter en een 32 mega-pixel lens bent u bijna van succes verzekerd. Dankzij het grote bereik (waar veel wildcamera’s een bereik van 5 meter of minder hebben) heeft u een grote kans op succes! Het eenvoudige gebruik en de energiezuinigheid maken deze wild camera met recht een topper! De Browning Spec Ops Elite HP4 bevindt zich in dezelfde klasse als de G45NGMAX2, deze camera heeft echter ook nog een ingebouwd LCD scherm om afbeeldingen direct terug te kijken en een 22 mega-pixel camera. Desondanks het lagere aantal mega-pixels maakt de Browning nog steeds extreem goede afbeeldingen! Daarnaast reageert de Browning extreem snel op beweging. Bent u opzoek naar een wildcamera die extreem snel reageert? Kijk dan naar het Browning assortiment.

De beste 4G GSM wildcamera

De kwaliteit van een GSM of MMS wildcamera wordt niet alleen bepaald door de beeldkwaliteit maar ook door de snelheid van het verzenden. Wat heeft u aan een GSM/MMS wildcamera welke de afbeeldingen of video’s pas na een aantal uren doorstuurt? U wilt immers op de hoogte blijven van actuele gebeurtenissen. In beginsel zijn 2G gsm of MMS wildcamera’s de basismodellen, de oudste generatie 2G wildcamera’s konden 1 afbeelding per uur versturen. Om een beeld te geven van verbetering die deze techniek heeft doorgemaakt, de nieuwste 3G wildcamera’s kunnen elke minuut een afbeelding of filmpje doorsturen! Echter dient men met de aanschaf van 3G camera er wel rekening mee te houden dat het 3G netwerk na alle waarschijnlijkheid in 2022 verdwijnt en dat deze camera’s dan niet meer bruikbaar zijn. De enige echte oplossing voor een wild camera met simkaart is dan ook een 4G wildcamera. Bent u opzoek naar de snelste GSM wildcamera op de markt? Dan is de Burrel 4G wildcamera de keus voor u! Deze camera verstuurd de afbeeldingen en filmpjes al na 20 seconden door naar uw email. Er is bij ons geen wild camera bekend welke zo snel beeldmateriaal verstuurd. Wij van Wildcamerakopen.nl hebben lang gezocht naar de beste GSM wildcamera’s en hebben na uitgebreid testen voor dit model gekozen! Lees hier meer over al onze wildcamera tests.

Helpdesk

Wilt u meer advies over wildcamera’s? Neem contact op met de klantenservice.

Klantenservice