Over Wildcamerakopen.nl

Dé wildcamera specialist!

Wildcamerakopen.nl is voortgekomen uit onze passie voor de natuur. Wildcamera’s kunnen een schat aan informatie opleveren zowel op natuurgebied als voor beveiligingsdoeleinden, de toepassingen van wildcamera’s zijn dan ook eindeloos gebleken!

Assortiment wildcamera’s

De toepassingen van wildcamera’s mogen dan eindeloos zijn maar het aanbod van deze producten is ook eindeloos. Dit maakt het voor veel mensen dan ook moeilijk om de juiste wildcamera voor de juiste toepassing te selecteren. Wij van wildcamerakopen.nl hebben dan ook ons best gedaan om een beperkte selectie van de beste wildcamera’s in elk prijssegment te selecteren. Zo is het voor u als klant duidelijk en overzichtelijk en bent u ervan gegarandeerd dat u altijd een goede kwaliteit wildcamera koopt. Alle wildcamera’s zijn door ons getest in verschillende weersomstandigheden zodat wij u op de juiste manier kunnen adviseren!

Bekijk alle wildcamera's

Bent u opzoek naar een goedkope wildcamera?

Lees dan ons nieuws artikel over; een goedkope wildcamera! U moet zich vooral afvragen waarom u een goedkope wildcamera wilt. Een wildcamera met een 2 of 5 megapixel camera en bereik van 10 tot 15 meter zal u weinig beeldmateriaal opleveren en beeldmateriaal zal waarschijnlijk niet gedetailleerd zijn! Wat is er nu belangrijker een goedkope wildcamera? Of goed beeldmateriaal? Wij van wildcamerakopen.nl zijn dan ook niet het adres voor de goedkoopste wildcamera’s op de markt maar wel het adres voor wildcamera’s met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering

Wij garanderen snelle leveringen! Wij houden alle producten die getoond staan op de voorraad. Na bestelling hebt u normaal gesproken binnen 1 á 2 werkdagen de goederen in huis. Mocht onverwacht de levertijd langer zijn dan zullen wij u hier z.s.m. over informeren.

Helpdesk

Mocht u na de tekst en uitleg op deze website nog steeds vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze specialisten! Wij staan u graag te woord of nu vragen hebt over technische vaktermen of praktische vragen over het gebruik van een wildcamera wij helpen u graag! Neem contact op met de klantenservice.

Klantenservice

9 reacties op “Over Wildcamerakopen.nl

 1. André Frijters zegt:

  Goedemorgen, ik heb enige tijd (jaar) geleden een Stealth cam wildcamera bij jullie aangeschaft, ik kom er van de week achter dat de camera in de nacht het IR neit meer gebruikt, dus hij neemt wel foto, maar deze is geheel donker,
  hoe kan ik dat op lossen?

 2. Karen Sterkens zegt:

  Beste

  Wij willen graag 2 wildcamera’s type BurrelS12HD aankopen en merken dat dit type uitverkocht is.
  Kan je ons laten weten binnen welke termijn deze camera terug beschikbaar is ajb.

  Bedankt, Karen

 3. melis1949 zegt:

  Goedenavond,

  Vanmiddag mijn wildcamera PXP24NGX ontvangen. Nu is mijn vraag hoe ik aan de Nederlandse handleiding kan komen.

  Vast bedankt en groeten,
  Melis

 4. a.g. brood zegt:

  Ik ben voornemens om de Browning Defender 940 wildcamera aan te schaffen, zit hier een ned. talige gebruiksaanwijzing bij ?

 5. Joris De fauw zegt:

  Beste,

  Ik ben een vogelliefhebber en ben op zoek naar een degelijke wildcamera.
  Ik wil wel een degelijke camera, maar er ook niet té veel geld aan uitgeven.
  Na wat zoekwerk en advies kwam ik uit op deze
  Stealth Cam PX24 combo kit
  Ik merk dat deze camera op jullie site uitverkocht is.
  Heb je enig idee wanneer deze camera terug leverbaar zal zijn?
  Drie vragen:
  1. Wanneer kan deze camera mogelijks terug geleverd worden?
  2. Heb je zelf een alternatief met vergelijkbare (of betere) mogelijkheden maar in en vergelijkbare prijscategorie? (wat wel leverbaar is)
  3. Kan ik mij bij jullie aanmelden om op de hoogte te blijven van de beschikbaarheid van deze camera? (via e-mail, tel., Whatsapp……..? )

  Vriendelijke groeten,

  Joris De fauw
  Brugge, België
  0472 45 49 24

 6. Jolanda Linschooten zegt:

  Super service! Ik had met m’n nieuwe camera een card-error, even telefonisch overlegd, teruggestuurd en per ommegaande een nieuwe die ik meteen in gebruik kon nemen! Zeer blij mee.

 7. Stas Wilfried zegt:

  Beste,
  Is de Burrel S12HD wildcamera niet te zien in het donker zoals er beschreven staat ik heb een wildcamera gehad is nu stuk die zag je in het donker nog niet hangen op 1m afstand want deze led’s zag je niet oplichten. Dit was de Bodyguard. Want heb intresse als hij niet oplicht in het donker want heb is 1 gekocht en ze zegde now glow en je ziet hem hangen vanop 15 m.

  Mvg
  Wilfried

 8. WildcameraKopen.nl zegt:

  Goedemorgen,

  De burrel S12HD is inderdaad een no-glow wildcamera, deze camera geeft dus geen licht in het donker. Dit model is direct uit voorraad leverbaar.

  Met vriendelijke groeten,

  Team Wildcamerakopen.nl

 9. De Muynk Willy zegt:

  Ik ben van plan om bij jullie een wildcamera Browning Dark Ops Pro XD te kopen, is daat een nederlandstalige handleiding voor beschikbaar ?
  dank u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *