Waarop letten bij wildcamera?

Er zijn verschillende zaken die zorgen dat elke wildcamera uniek is. Bij het uitzoeken van een wildcamera kunt u letten op: Snelheid ofwel de reactietijd Resolutie van afbeeldingen Bereik van de bewegingssensor Glow of No Glow (is infrarood verlichting zichtbaar of niet) Prijs

Waarom kiezen voor een wildcamera?

Een wildcamera kunt u onopvallend plaatsen, zodat u de dieren niet stoort in hun leefomgeving. Vervolgens kunt u de beelden die u maakt ook delen, bijvoorbeeld met anderen tijdens een studie. En afhankelijk van het type wildcamera dat u kiest, zullen dieren ook geen last hebben van flitsen of rode lampjes.

Wat verschil wildcamera en infraroodcamera

Er zijn verschillende soorten wildcamera’s. Over het algemeen gebruiken de camera’s infrarood licht om een afbeelding te kunnen maken. Afhankelijk van het model is dit licht zichtbaar of juist niet zichtbaar voor dieren. Om dieren niet te storen in het wild, is het aan te raden een model te kiezen waarbij de infrarood niet zichtbaar… Lees meer

Wat doet een wildcamera?

Een wildcamera maakt opnames in de natuur. Zo kunt u bijvoorbeeld wilde dieren in hun omgeving observeren. Of vastleggen welke dieren u ´s nachts door uw tuin hoort lopen. Een wildcamera maakt een foto of video als deze beweging detecteert.

Wat is de beste wildcamera?

Het is afhankelijk van uw wensen wat voor uw gebruik de beste wildcamera is. Bij Wildcamerakopen.nl raden we de Browning Patriot wildcamera aan voor natuurfotografie. Bent u op zoek naar de snelste GSM wildcamera zodat u direct van de beelden kunt genieten? Dan is de Wildcamera 4G Burrel echt aan te raden.