De wildcamera specialist!

Wildcamera’s, cameravallen, wildlife camera’s, nachtkijkers en warmtebeeldkijkers. Voor elk budget!

Bekijk alle wildcamera's
Bekijk alle categorieën

De beste wildcamera’s

Hulp nodig? Bekijk ons advies!

Wat is een wildcamera?

advies

Wildcamera keuzehulp

advies

De beste wildcamera

advies
Wij zorgen voor

Wij zijn helemaal gek van wildcamera’s en liefhebbers van natuurfotografie en brengen deze kennis dan ook graag over op u!

Bij ons vindt u altijd wat u zoekt. Van wildcamera’s, cameravallen tot nachtkijkers. Voor elk budget!

Gratis verzending vanaf € 100 én snelle levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Levering in België en Duitsland? Geen probleem!

Bekijk onze deals!

Goedkope wildcamera’s

shop hier

Scherp geprijsd!

Onze producten nergens goedkoper!

Wildcamera 10-50%

bekijk aanbiedingen

Onze favorieten, die wilt u niet missen!

Over ons

Wildcamerakopen.nl is voortgekomen uit onze passie voor de natuur. Wildcamera’s kunnen een schat aan informatie opleveren zowel op natuurgebied als voor beveiligingsdoeleinden, de toepassingen van wildcamera’s zijn dan ook eindeloos gebleken!Wij van Wildcamerakopen.nl hebben een beperkte selectie van de beste wildcamera’s in elk prijssegment geselecteerd. Zo is het voor u als klant duidelijk en overzichtelijk en bent u ervan gegarandeerd dat u altijd een goede kwaliteit wildcamera koopt. Alle wildcamera’s zijn door ons getest in verschillende weersomstandigheden zodat wij u op de juiste manier kunnen adviseren!

Meer lezen..
Onze topmerken
Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of persoonlijk advies?

Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar! Bel op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur én op dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 21.00 uur. Tijdens winkeltijden zijn we wat minder goed bereikbaar, omdat wij dan in gesprek zijn met de klanten in de winkel. Of stuur een mailtje en wij reageren binnen 24 uur!

Nieuwsbrief ontvangen?

Maandelijks versturen wij nieuws, tips en adviezen. Vergeet ook niet de laatste aanbiedingen, zodat u er als eerste bij bent!

    Blijf op de hoogte