Wildcamera Aldi

Sommige mensen zijn razend enthousiast over de Aldi wildcamera. Als er dan gevraagd wordt waarom men zo enthousiast is krijgen wij steevast hetzelfde antwoord; €90,- voor een wildcamera is toch geen geld?! Zoekt u op een advertentie van de Aldi wildcamera dan kunt u weinig specificaties vinden behalve de zeer aanlokkelijke prijs. Daarom hebben wij in dit artikel wat specificaties uiteengezet zodat u een gefundeerde beslissing kunt nemen bij de aanschaf van een wildcamera. Waarom koop je een wildcamera? Omdat de camera goedkoop is? Of omdat je beeldmateriaal wilt verzamelen? Natuurlijk is het mooi meegenomen als men relatief weinig geld hoeft uit te geven voor een wildcamera, maar het doel is volgens ons niet een zo goedkoop mogelijke wildcamera te kopen?! De prijs/kwaliteit verhouding van een wildcamera moet goed zijn; een camera moet goed beeldmateriaal maken tegen een eerlijke prijs.

Bereik Aldi wildcamera

Zoals wij al in eerdere artikelen op onze website hebben aangegeven is het zeer belangrijk dat de wildcamera een zo groot mogelijk bereik heeft. Het is vrij simpel hoe groter het bereik van de wildcamera hoe groter de kans op goed beeldmateriaal. Een wildcamera met een bereik van 15 meter maakt natuurlijk veel meer foto’s of video’s dan een wildcamera met slechts een paar meter bereik. De wildcamera van de Aldi heeft slechts een bereik van 5 meter, meet u zelf maar eens wat het bereik van 5 meter is. U bent dan verplicht de camera zeer dicht op het te fotograferen deel te plaatsen.

Mega-pixels van Aldi wildcamera’s

De wildcamera van de Aldi heeft een 5 mega-pixel lens! Vergelijk dat met het huidige aanbod waar het leeuwen deel van de camera’s een 8 tot 12 mega-pixel lens heeft, waar bovendien wildcamera’s zoals de Browning Spec Ops Edge met kop en schouders bovenuit steken met maar liefst 20 mega-pixels.

Verlichting

Het model van de Aldi heeft in de nacht Low-Glow verlichting. Dat wil zeggen dat de lampjes van de wildcamera in de nacht rood oplichten als er een afbeelding of filmpje wordt gemaakt. Deze lampjes zorgen ervoor dat er ook in het donker beeldmateriaal gemaakt kan worden. Dit heeft wel als nadeel dat mens en dier deze lampjes dus ook opmerken! Sommige diersoorten zoals konijnen zullen zich hier niet aan storen, schuwere dieren zoals vossen kunnen hiervan schrikken. De rode lampjes zorgen er ook voor dat u de wildcamera niet als beveiligingscamera kunt inzetten, een inbreker zal bijvoorbeeld direct de lampjes opmerken in het donker. Bent u opzoek naar een No glow wildcamera, een camera welke geen licht produceert in het donker? Kijk dan bij no-glow wildcamera’s.

Batterij verbruik

Over het batterij gebruik van de Aldi wildcamera horen wij wisselende reacties. Schijnbaar zijn er modellen op de markt die vrij snel batterijen vreten, dan hebben we het over 8 batterijen in 3 dagen. Andere modellen schijnen hier minder last van te hebben en een standby tijd van enkele weken te hebben.

Welke wildcamera kopen?

De Aldi wildcamera kan prima aan uw behoefte voldoen maar let wel op de specificaties en niet alleen op de prijs! Wildcamera’s zoals de Browning Spec Ops Edge hebben een bereik van maar liefst 30 meter en een 20 mega-pixel lens, hier hangt natuurlijk ook een ander prijskaartje aan met €239,-. Voor een klein beetje meer heeft u de Burrel S12HD wildcamera in huis. Deze camera heeft niet alleen een betere beeldkwaliteit maar ook een beeldscherm waarop u direct afbeeldingen kunt terugkijken, deze camera is bovendien ook No-Glow. Wij van WildcameraKopen.nl staan achter de kwaliteit van onze producten en focussen niet enkel en alleen op de prijs!

Helpdesk

Kunnen we u helpen? Neem contact op met de klantenservice.

Klantenservice